Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 81 to 91 of 91
  1. #81
    The Original Opie-Gone-Bad!!! Aaron's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Broomfield
    Member #
    807
    Images
    194
    Quote Originally Posted by newracer View Post
    Caliper bracket is now fixed. Just a few minor things to do and it will be back to 100%.
    Woohoo! Congrats! Bet you are itching to get out

  2. #82
    tjjared413's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Glenwood Springs, Co
    Member #
    5925
    Images
    16
    So close!


    Iíve thought about cutting the spindles of mine and converting to unit bearings with some weld on cups...
    rig- 04 TJ for going to the malls and tow pig- 15 F350

  3. #83
    newracer's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timnath, CO
    Member #
    10010
    Images
    29
    Drove the buggy around the block a few times and flexed on the big snow pile on the side of my driveway, everything is good. Also tried the parking brake valve, works great.
    Have you ever seen a man eat so much fish?

  4. #84
    vb's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    montrose
    Member #
    1190
    Images
    29
    Congratulations

  5. #85
    tjjared413's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Glenwood Springs, Co
    Member #
    5925
    Images
    16
    👍

  6. #86
    newracer's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timnath, CO
    Member #
    10010
    Images
    29
    Ran Independence, Patriot and Liberty today, no issues. Glad to be back on the trail.

  7. #87

  8. #88
    tjjared413's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Glenwood Springs, Co
    Member #
    5925
    Images
    16
    Nice

  9. #89
    What? No pics?
    God Forgives, Rock's Don't www.ucora.org
    1973 Bronco, 351 SEFI, Locked, discs, 35's ZF-5spd and Atlas 4spd. 235:1 Crawl Ratio

  10. #90
    newracer's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timnath, CO
    Member #
    10010
    Images
    29
    Quote Originally Posted by 74BuckinBronc View Post
    What? No pics?
    Started a trip report.

  11. #91
    Must be the first one posted this year? Congrats!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •