Results 1 to 17 of 17

Thread: Tapatalk fun

  1. #1
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1

    Tapatalk fun

    I can't tell if it's the board settings or a Tapatalk update that changed with regard to last unread post behavior in Tapatalk.
    Either way, it was fine before the latest board outage and now it just opens the last post instead of the first unread post.
    Any chance you can look at the settings, Eric?
    "Blow and Hookers can change the World. - Gags
    Quote Originally Posted by scottycards View Post
    MJ has no lethal dose. You might crawl under your couch and eat M&M's all day if you get too high, but it ain't gonna kill you.

  2. #2
    The Man With The Plan's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Arvada, Crawlorado
    Member #
    58
    Images
    8
    Tapatalk seems to be working fine for me. Did you run the latest update for iOS?
    Jon, AKA The Man With The Plan, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Illegitimi non Carborundum = "Don't let the bastards get you down" Micris Fidelis="Faithful to small things" And it's an anagram...I'll let you figure it out

  3. #3
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    Quote Originally Posted by The Man With The Plan View Post
    Tapatalk seems to be working fine for me. Did you run the latest update for iOS?
    Yup, I am going to uninstall it and reinstall it see if that un-breaks it.

  4. #4
    Trail Boss Eric's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Gilpin County
    Member #
    1
    Images
    9
    Did that fix it? If not I'll take a look and see if there are any updates for the tapatalk plugin. I haven't touched those settings in a long time.

  5. #5
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    Hey, Eric, it didn't seem to fix it.

  6. #6
    The Man With The Plan's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Arvada, Crawlorado
    Member #
    58
    Images
    8
    Mine goes to first unread.

  7. #7
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    What version of Tapatalk are you running Jon?

  8. #8
    The Man With The Plan's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Arvada, Crawlorado
    Member #
    58
    Images
    8
    Latest and greatest. I have automatic updates. It changed recently.

  9. #9
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    Just turned it off, quit the app, turned it back on and cleared the cache. We'll see tomorrow if it worked.

  10. #10
    works on 2.4.15
    break, fix, repeat

  11. #11
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    Interesting that it doesn't seem to be an issue on any of the other forums I use Tapatalk for (not sure any of them use VB anymore)

  12. #12
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    App updated again yesterday and now it seems moar betta

  13. #13
    Anyone else have issues with Tapatalk? I get notifications, but 90% of the time opening the forum results in an infinite spinner. JeepForum and Pirate work fine so I don't think it's a TT issue

  14. #14
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    Quote Originally Posted by Wulf View Post
    Anyone else have issues with Tapatalk? I get notifications, but 90% of the time opening the forum results in an infinite spinner. JeepForum and Pirate work fine so I don't think it's a TT issue
    checking.

  15. #15
    cheftyler's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arvada, CO
    Member #
    8454
    Images
    1
    No issues on iOS

  16. #16
    The Man With The Plan's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Arvada, Crawlorado
    Member #
    58
    Images
    8
    No issues with Android, but I don't have notifications turned on.

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk

  17. #17
    Hmmm. So it seems that everything works as expected if TT has not been launched since a reboot. After the first time it is launched I can't open any topic, notification, or PM without getting an infinite loading spinner.


    Other forums that I use TT for are still unaffected.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •